Cravate
 
Cravate

costumeginere.ro / Cravate / Formular comanda Cravate
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Mesaj  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Atntia la detalii este importanta atat in crearea unei vestimentatii cat si in orice alt context. Fie ca este vorba de  un simplu gest,  o vorba spusa la momentul potrivit, un ceas elegant sau o caravata, toate au un rol important la formarea imaginii de zi cu zi.

Insa, acum sa ne oprim asupra cravatei. In primul rand, aceasta face legatura intre componentele tinutei adaugand un plus de eleganta si culoare ansamblului. Este foarte important sa nu iasa in evidenta ci sa pastreze coerenta vizuala si sa nu faca nota discordanta cu stilul. Dar nu trebuie sa va faceti griji, dupa cateva experimente veti putea alege cu usurinta modelul potrivit unei tinute, asta pentru ca stilul si bunul gust se formeaza de la sine.  In cazul in care nu prea va descurcati, nu ar trebuie sa va faceti griji pentru ca aveti de unde sa aflati informatii utile.

Asadar, lungimea si latimea acesteia sunt mult mai importante decat materialul din care este confectionata. Cravatele slim ofera un aer sofisticat insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa purtati tot ceea ce este la moda, ci ceea ce vi se potriveste. Chiar daca este o cravata subtire sau una obisnuita, alegeti intotdeauna modele din materiale de calitate. Este foarte important ca lungimea acesteia sa atinga catarama de la curea. De asemenea, trebuie sa tineti cont de modelul camasii. Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul nostru cu cravate  barbati si haine elegante pentru a fi in pas cu moda. [Info despre : Cravate] | [Comanda :Cravate]
Cravate pic 1 Cravate pic 2 Cravate pic 3

Cravata slim Cravate matase


Sitemap