Magazine online costume barbatesti
 
Cravate online

costumeginere.ro / Magazine online costume barbatesti / Cravate online / Informatii Cravate online
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Mesaj  
Test spam  

Clic pentru cod nou


De cele mai multe ori, la un costum elegant barbatii aleg sa poarte si o cravata. Insa de cele mai multe ori, acestia nu acorda atentie suficienta acestui detaliu, in sensul ca nu tin cont de culori, de proportiile corporale si de asortarea imprimeurilor.

Deci, atunci cand cumparati acest „accesoriu” trebuie sa va ganditi foarte bine daca se va potrivi cu o  tinuta din garderoba. Este foarte importanta sa asortati cravata la restul tinutei astfel incat aceasta sa complimenteze restul tinutei, nu sa construiesti o tinuta in functie de cravata.

In ceea ce priveste culoarea, exista o intreaga filosofie ce are legatura cu mesajul pe care vrei sa-l transmiti. De exemplu, culoarea rosie transmite putere iar de obicei este purtata de persoane care doresc sa atraga atentia.

Pentru barbatii care au tenul si parul deschis sunt recomandate culorile pastelate.

In cazul celor cu tenul inchis si par deschis sunt potrivite combinatiile cravata-camasa intre care exista un contrast puternic.

Barbatii cu parul si tenul inchis sunt avantajati de ambele variante de mai sus.

Acum ca stiti cum sa va alegeti o cravata, va invitam sa accesati site-ul nostru pentru a descoperi numeroase modele de cravate online si accesorii costum, si sa achizitionati ceea vi se potriveste cel mai bine. De asemenea, puteti veni in magazinele noastre sa alegeti tinute elegante, office sau pentru orice alta ocazie. [Informatii Cravate online] | [Comanda Cravate online]
Cravate online poza 1 Cravate online poza 2 Cravate online poza 3 Cravate online poza 4 Cravate online poza 5 Cravate online poza 6
Accesorii costum Cravate online


Sitemap