Smoking barbatesc elegant
 
Costume smoking

costumeginere.ro / Smoking barbatesc elegant / Costume smoking / Informatii Costume smoking
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Mesaj  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Una dintre cele mai bune alegeri in ceea  ce priveste vestimentatia unui mire este smokingul. Aceasta tinuta este atat de deosebita, incat in cea mai importanta zi din viata o sa aratati exact asa cum va doriti. 

Deosebirea dintre un costum obisnuit si un smoking o face sacoul. Reverul acestuia va fi intotdeauan realizat dintr-un material textil diferit iar in partea din spate nu va mai prezenta acea deschizatura.

Atunci cand este vorba de o asemenea tinuta nu tebuie trecut cu vederea peste accesorii. De obicei modelele de costume smoking necesita purtarea unei veste sau al unui brau si un papion. In ceea ce priveste incaltamintea, desi in mod traditional sunt recomandati pantofii cu finisaj mat, foarte multi miri, in ultimul timp aleg pantofi luciosi sau chiar lacuiti. Indiferent de alegere, daca v-ati propus sa imbracati o astfel de tinuta alegeti intotdeauna pantofi cu sireturi.

Cu toate acestea, smokingul nu poate fi purtat numai de miri, acesta poate fi potrivit si la evenimentele deosebite, mai ales la cele care cer in mod expres tinuta eleganta.

Daca aveti nevoie de mult mai multe informatii pentru a avea o tinuta impecabila indiferent de ocazie, noi va putem ajuta. Veniti in magazinele noastre iar reprezentantii nostri va vor recomanda tinuta care vi se potriveste cel mai bine. De asemenea, va stam la dispozitie si telefonic, asadar ne puteti contacta la numerele de telefon afisate pe site. Pentru a afla mai multe despre pret smoking barbati accesati site-ul nostru. [Informatii Costume smoking] | [Comanda Costume smoking]
Costume smoking poza 1 Costume smoking poza 2 Costume smoking poza 3 Costume smoking poza 4
Pret smoking barbati Costume smoking


Sitemap